SKOLFEST

Övriga evenemang med Skolfest

Skolfest erbjuder inte bara expertis inom studentskivor och slutskivor – vi arrangerar också en rad minnesvärda studentarrangemang för gymnasieelever.

Vårt utbud inkluderar 200-dagars och 100-dagars, mösspåtagning, halloweenfest och mycket mer. Oavsett om det handlar om att markera en viktig milstolpe i skolåret eller att skapa en rolig och minnesrik upplevelse, kan du lita på Skolfest för att göra varje tillställning extra speciell.

Kontakta oss idag för att planera ditt nästa studentarrangemang med Sveriges främsta och tryggaste studentarrangör!

200-dagars

Fira starten på din sista nedräkning till studenten med en oförglömlig 200-dagars fest arrangerad av Skolfest! Denna speciella tillställning markerar 200 dagar kvar till studenten och är det perfekta sättet att kickstarta det sista kapitlet av din gymnasietid. Vi på Skolfest ser till att din 200-dagars fest blir en succé med fantastisk musik, dans och en härlig atmosfär. Låt oss göra denna milstolpe extra minnesvärd och skapa en kväll fylld av glädje och gemenskap. Boka din 200-dagars fest med Skolfest idag och börja nedräkningen mot studenten på bästa möjliga sätt!

100-dagars

Kom ännu närmare mållinjen med en minnesvärd 100-dagars fest, arrangerad av Skolfest! Med bara 100 dagar kvar till studenten är det dags att fira stort och njuta av varje ögonblick. Vi skapar en festlig atmosfär med musik, dans och glädje som gör denna kväll speciell. Skolfest garanterar en välplanerad och säker 100-dagars fest som samlar alla dina klasskamrater för en oförglömlig kväll. Boka din 100-dagars fest med oss och upplev en fantastisk nedräkning mot din studentdag!

Mösspåtgning

Mösspåtagningen markerar den officiella nedräkningen till studentexamen och många säger att det är en av de mest betydelsefulla arrangemangen under sin gymnasietid. Vi har lång erfarenhet av stora Mösspåtagningsevenemang med en festlig och stämningsfull atmosfär där du tillsammans med hela skolans studenter kan njuta av musik, fest och gemenskap. Vår erfarenhet och noggranna planering garanterar en säker och välorganiserad mösspåtagning som blir ett minne för livet.

Halloween

Upplev en skrämmande rolig halloweenfest med Skolfest! Vi arrangerar stora halloweenfester för alla över 16 år, fyllda med spänning och underhållning. Med vår noggranna planering och fokus på säkerhet kan du vara säker på en oförglömlig kväll. Kontakta Skolfest idag för att boka din plats på årets mest spännande halloweenfest och gör din högtid till något alldeles extra!

Skräddarsytt

Har du en specifik vision för ditt evenemang? Låt Skolfest hjälpa dig att förverkliga den! Vi skräddarsyr evenemang efter dina önskemål och behov. Oavsett om det är en unik festidé, ett speciellt tema eller särskilda aktiviteter du vill inkludera, kan vårt erfarna team skapa ett evenemang som passar perfekt för dig och dina gäster. Kontakta oss idag med dina önskemål och låt oss tillsammans skapa en oförglömlig upplevelse!