SKOLFEST

Studentskiva med Skolfest

Sedan 2001 har Skolfest hjälpt elever och elevorganisationer att arrangera minnesvärda evenemang som studentskivor, insparksfester, studentflak, mösspåtagningar och slutskivor.

Vårt motto är att vara en trygg partner och skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad studentskiva. Genom vår expertis och vårt nätverk av branschens bästa underleverantörer garanterar vi evenemang av högsta kvalitet.

Med ett brett utbud av lokaler och omfattande erfarenhet ser vi till att skapa studentskivor som är skräddarsydd för just er. Vi är stolta över att varje år kunna erbjuda marknadens bästa utbud av festlokaler. Skolfests motto är mer aktuellt än någonsin: att genomföra studentevenemang med ett stort ansvar för både arrangörer och studenter.

Vi är aktiva deltagare i projektet STAD, ett samarbete mellan arrangörer, krögare, polis, myndigheter och elever, som startades av Polisen 2008. Tillsammans arbetar vi för att förebygga alkoholrelaterade våldsbrott och främja god sed inom branschen. Vårt engagemang har varit framgångsrikt och bidragit till en minskning av antalet brott.

Idag är Skolfest marknadsledande inom studentevenemang i Sverige, och vi ser fram emot att få arbeta med just dig!

Kontakta oss för mer information om våra studentskivor eller boka er studentskiva och studentflak i Stockholm redan idag.

Välkommen till Skolfest – Sveriges tryggaste studentarrangör!

Våra lokaler

Yuc LatAsian är en modern fusion-krog mitt i centrala Stockholm, ett stenkast från Hötorgets tunnelbanestation.

Granne till Rose – hittar ni stjärnklubben Fou. Med en otroligt smakfull inredning i stil med fransk bistro, tillsammans med fantastiskt läge intill Berzelii Park.

Fåfängan är en utsiktsplats med restaurang och café som ligger på berget nära Danviken så långt österut man kan komma på Södermalm i Stockholm.

Bakom Nordiska museet finner ni den mycket välkända lokalen Josefina, som med sitt fantastiska läge och utsikt över Nybroviken.

Beläget vid Stockholms vackra inlopp och början av skärgården är Kajen på väg att bli Stockholms nya mat-, nöje- och aktivitetsdestination.

En storlagen festlokal med bra mat i en unik miljö gör bäst i att besöka det k-märka, före detta biblioteket, i Medborgarhuset på Södermalm i Stockholm.

Lokalen som tar klassen och era gäster österut mot spännande Japan.

En av Stockholms större nattklubbar på Kungsgatan 56 är fördelat på 3 våningar.

Slakthuset är en minst sagt originell lokal med tydligt tema i Slakthusområdet vid Globen

En av Stockholms trendigaste och exklusivaste nattklubb lockar både svenska och internationella kändisar.