SKOLFEST

Sveriges tryggaste studentarrangör

Här kan nu läsa mer om oss – Skolfest, Sveriges ledande och tryggaste studentarrangör. Vi är specialiserade på att skapa oförglömliga och säkra studentupplevelser. Med många års erfarenhet och en stark fokus på säkerhet och kvalitet, arrangerar vi en rad evenemang som studentskivor, inspark, studentbaler, slutskivor och mösspåtagningar. Hos oss får du minnen för livet. Välj Skolfest för dina studentfester och upplev varför vi är det självklara valet för studenter över hela landet.

Vi är Skolfest

Skolfest grundades 2001, som ett dotterbolag till nuvarande EventAB Sweden AB. Men sedan 2009 är Skolfest ett helt fristående bolag och har sedan starten ökat i antal genomförda studentarrangemang varje år.

Idag är Skolfest marknadsledande inom studentarrangemang i Sverige och arbetar nära myndigheter, Sveriges främsta lokaler och andra organisationer med målet att fortsätta vara Sveriges tryggaste studentarrangör.

Skolfest har fem heltidsanställda projektledare och under våren har Skolfest ett 20-tal projektanställda.

Sveriges tryggaste studentarrangör

Skolfest är Sveriges tryggaste studentarrangör, specialiserad på att skapa oförglömliga och säkra studentupplevelser. Med många års erfarenhet i branschen och ett starkt fokus på säkerhet och kvalitet, erbjuder vi en rad evenemang som garanterar minnen för livet. Våra erfarna medarbetare ser till att varje detalj är noggrant planerad och genomförd, vilket gör oss till det självklara valet för studenter.

Skolfest – där trygghet och glädje möts för att fira din studenttid på bästa möjliga sätt.