• Slide

  HUR GÅR DET TILL MED

  STUDENTFLAK

Hur går det till

Nedan förklarar vi mer ingående hur det hela går till – från bokning till färd! Har du fortfarande funderingar som du inte fått svar på tror vi att du kan hitta svaret i våra ”vanliga frågor och svar”.

Bokning av ett studentflak

Ute i god tid

I Stockholm bokas dom tidigaste studentflaken redan i början på september. Detta resulterar i att de mest populära studentflaken blir uppbokade tidigt. Det är därför viktigt att man är ute i god tid för att få det flak man vill ha till sin student.

Boka studentflak online

Vi ser helst att du bokar ditt studentflak online genom att du fyller i vårt bokningsformulär. Det går givetvis bra att du ringer in till oss så tar vi emot din bokningsförfrågan. Då vi har ert önskemål tillgängligt kan vi gå vidare med bokningen genom att föreslå en tid för kontraktskrivning. Har vi inget flak att erbjuda er placeras ni automatiskt i vår väntelista tills vi får in fler lastbilar eller om någon avbokar. Givetvis meddelar vi er direkt hur det ligger till! Är flaket du önskar boka ledigt hör vi av oss inom 24 timmar men oftast faktiskt snabbare än så!

Betalning av studentflaket

Delbetalning

Vi föreslår en tid för möte och träffar er för att skriva kontrakt. Inom 14 dagar efter att kontraktet är undertecknat betalas en delbetalning om 5 000 kr. Den som hyr studentflak måste vara minst 18 år och kunna visa upp legitimation vid bokning.

Slutbetalning

Slutbetalning skall vara oss tillhanda senast 60 dagar efter genomförd delbetalning eller enligt överenskommelse vid bokningar efter februari. Vid bokningar i mars och april skall hela summan betalas direkt.

Genomförandet

Leveransformulär

För att vi och chauffören ska veta vilka tider som ska passas behöver ni fylla i ett leveransfomulär. Där fyller ni i vilken tid ni springer ut, vem chauffören ska ringa när han är framme, etc.

Flaket anländer – Uppställning & dekoration

Studentflaket anländer enligt den tid och plats som beställaren har angivit i leveransformuläret. Chauffören möter angiven kontaktperson och de som skall dekorera flaket. Eventuell musikutrustning som har blivit bokad finns redan monterad på flaket.

Studenterna har flaket totalt i 5 timmar. Vanligtvis kommer flaket 2 timmar innan utspring för parkering intill skolan och dekoration. Färden pågår därefter i ca 3 timmar. OBS: Det går inte att dekorera flaket dagen innan

Flakvärd

Vi har ett krav på att en ”flakvärd” skall finnas ombord på studentflaket under hela färden. Detta för att kunna kontakta chauffören om något oväntat skulle inträffa samt för att hjälpa till vid både av- och påstigning. Flakvärden som inte själv är med och firar måste vara minst 25 år fyllda.

Avstigning

Studentflaket kommer att befinna sig på avlämningsplatsen (som beställaren har angivit) då hyrestiden är slut. Den dekoration som skall sparas från studentflaket måste tas med, resten städas bort. Skolfest önskar en fortsatt trevlig studentdag!

Intresseanmälan

  För att kunna boka behöver vi först få er intresseanmälan. Så fort ni har fyllt i era önskemål och kontaktuppgifter kontrollerar vi tillgängligheten och återkommer med besked.

  OBS! Detta är en preliminär bokning, vi kommer att kontakta dig för mer information om ditt valda datum!

  OBS! Detta är en preliminär bokning, vi kommer att kontakta dig för mer information om ditt valda datum!

  Det tillkommer en bokningsavgift vid bokning: 5000 kr för 2023 och 6000 kr för 2024

  Gilla oss på Facebook! Vi kommer dig tillbaka.
  Få exklusiva erbjudanden och andra supertrevliga trevligheter!