SKOLFEST

Insparksfest med Skolfest

Vi fick en idé, gymnasieskolor som vi på Skolfest haft ett bra samarbete med ville ta emot nya ettor på höstterminen under roliga former.

Starten var krokig med några fester som inte sålde tillräckligt många biljetter eller där gäster inte kom, medan andra blev enormt lyckade. Därför gav vi oss inte!

Nu efter många år, hårt arbete och positiv inställning har vi vänt insparksfesterna till stora succéer. Idag återkommer majoritet av Stockholms gymnasieskolor till oss för att genomföra just deras inspark och vi väljer att exklusivt arbeta med vår nära samarbetspartner Slakthuset.

Våra lokaler

Yuc LatAsian är en modern fusion-krog mitt i centrala Stockholm, ett stenkast från Hötorgets tunnelbanestation.

Granne till Rose – hittar ni stjärnklubben Fou. Med en otroligt smakfull inredning i stil med fransk bistro, tillsammans med fantastiskt läge intill Berzelii Park.

Fåfängan är en utsiktsplats med restaurang och café som ligger på berget nära Danviken så långt österut man kan komma på Södermalm i Stockholm.

Bakom Nordiska museet finner ni den mycket välkända lokalen Josefina, som med sitt fantastiska läge och utsikt över Nybroviken.

Beläget vid Stockholms vackra inlopp och början av skärgården är Kajen på väg att bli Stockholms nya mat-, nöje- och aktivitetsdestination.

En storlagen festlokal med bra mat i en unik miljö gör bäst i att besöka det k-märka, före detta biblioteket, i Medborgarhuset på Södermalm i Stockholm.

Lokalen som tar klassen och era gäster österut mot spännande Japan.

En av Stockholms större nattklubbar på Kungsgatan 56 är fördelat på 3 våningar.

Slakthuset är en minst sagt originell lokal med tydligt tema i Slakthusområdet vid Globen

En av Stockholms trendigaste och exklusivaste nattklubb lockar både svenska och internationella kändisar.