SKOLFEST

Studentbal med Skolfest

Avsluta er gymnasietid med en oförglömlig studentbal arrangerad av Skolfest! Vi skapar en elegant kväll, där varje detalj är noggrant planerad för att ge er en fantastisk upplevelse. Med en middag, dans till livemusik eller DJ, och en storslagen atmosfär av glädje, är en bal det perfekta sättet att fira er avslutning på gymnasiet.

Kontakta oss idag för mer information och för att boka er skolas bal idag!

Våra lokaler

Yuc LatAsian är en modern fusion-krog mitt i centrala Stockholm, ett stenkast från Hötorgets tunnelbanestation.

Granne till Rose – hittar ni stjärnklubben Fou. Med en otroligt smakfull inredning i stil med fransk bistro, tillsammans med fantastiskt läge intill Berzelii Park.

Fåfängan är en utsiktsplats med restaurang och café som ligger på berget nära Danviken så långt österut man kan komma på Södermalm i Stockholm.

Bakom Nordiska museet finner ni den mycket välkända lokalen Josefina, som med sitt fantastiska läge och utsikt över Nybroviken.

Beläget vid Stockholms vackra inlopp och början av skärgården är Kajen på väg att bli Stockholms nya mat-, nöje- och aktivitetsdestination.

En storlagen festlokal med bra mat i en unik miljö gör bäst i att besöka det k-märka, före detta biblioteket, i Medborgarhuset på Södermalm i Stockholm.

Lokalen som tar klassen och era gäster österut mot spännande Japan.

En av Stockholms större nattklubbar på Kungsgatan 56 är fördelat på 3 våningar.

Slakthuset är en minst sagt originell lokal med tydligt tema i Slakthusområdet vid Globen

En av Stockholms trendigaste och exklusivaste nattklubb lockar både svenska och internationella kändisar.