Slutskiva

Har du tankar på att ordna inspark, luciafest, julfest, 200 & 100-dagars, studentskiva eller slutskiva? Inga problem! Vi hjälper dig med allt från planering, till trycksaker och genomförande.

Under planeringen håller vi dig givetvis informerad. Du behöver inte tänka på något annat än möjligtvis vad du ska ha på dig för kvällen..

Hör av dig så berättar vi hur.

Några av våra bästa lokaler

Vi erbjuder dig Stockholms exklusivaste lokalutbud som du endast kan boka via oss på skolfest.se. Nedan ser du ett axplock av våra absolut bästa lokaler du kan abonnera för din studentskiva, slutskiva eller insparksfest.

Kristall

En av Stockholms större nattklubbar Kristall på Kungsgatan 56 är fördelat på 3 våningar. Här finns ett stort dansgolv som för tankarna till Ibiza samt en innegård med kapacitet för upp till 150 personer. Detta är den rätta lokalen för större sällskap där ni kan ha upp till 200 middagsgäster.

Läs mer här
Kristall
Rose

Rose

Stockholms trendigaste och exklusivaste nattklubb lockar både svenska och internationella kändisar. Rose ligger centralt beläget på Hamngatan vid Berzelii Park. Lokalen är utrustad med det senaste inom ljud. Rose har blivit känd för sin proffsiga personal och trevliga vakter.

Läs mer här

Slakthuset

Slakthuset är en minst sagt originell lokal i industriella området kring Globen, perfekt för klassen som vill sticka ut. Lokalen osar underground och är mycket välplanerad och kan därför anpassas för likväl små som stora klasser.

Läs mer här
Slakthuset
Gilla oss på Facebook! Vi kommer dig tillbaka.
Få exklusiva erbjudanden och andra supertrevliga trevligheter!