• Slide

  MILJÖ OCH ANSVAR FÖR VÅRA

  STUDENTFLAK

Miljöarbete & ansvar

Det må tyckas svårt att jobba miljömedvetet då vi hyr ut lastbilar som uppenbarligen förorenar vår luft. Då du hyr något av våra studentflak kan du vara säker på att det som hamnar på flaket återvänder till rätt plats i slutändan.

Fler än 10 000 personer åker med våra studentflak varje år vilket resulterar till en hel del skräp. När våra flak återvänder för att städas källsorterar vi allt skräp i brännbart, ej brännbart, glas, plast & metall för att sedan skicka iväg soporna till någon av Stockholms återvinningscentraler. Sedan 2009 samarbetar vi Returpack som resulterat i att ca 80 000 burkar hamnat rätt efter flakturen varje studentsäsong!

Vårt ansvar och din trygghet

Vi på Skolfest har varit aktiva inom eventbranschen sedan 2001 och har god kontakt med både myndigheter, krögare och leverantörer. Vårt långsiktiga arbete har givetvis resulterat i många nöjda kunder och goda referenser. Tyvärr så förekommer det varje år att studenter blir lurade på studentflak och inställda studentskivor av oseriösa aktörer. Därför vill vi ge följande råd ifall du av någon anledning inte bokar ditt evenemang genom oss:

Varning!

Boka inte ett studentflak privat via en chaufför med egen lastbil! Det sker ofta att chaufförer genom sin arbetsgivare får uppdrag som de inte kan tacka nej till. Skulle någon av våra chaufförer bli sjuk eller skulle behöva ställa in med kort varsel så har vi ALLTID en annan chaufför och en lastbil som vi kan sätta in.

Varning!

Undvik att betala kontant! Detta gäller både studentskivor och studentflak. Betalar ni kontant skall ni kräva ett kvitto. En seriös arrangör erbjuder alltid möjligheten att betala till ett bank-/plusgiro konto. Ett giltigt kvitto innehåller alltid:  en köpare – du som bokar, en säljare, arrangörens organisationsnummer & F-skattsedel, pris och vad ni köper samt dagens datum.

 

Intresseanmälan

  För att kunna boka behöver vi först få er intresseanmälan. Så fort ni har fyllt i era önskemål och kontaktuppgifter kontrollerar vi tillgängligheten och återkommer med besked.

  OBS! Detta är en preliminär bokning, vi kommer att kontakta dig för mer information om ditt valda datum!

  OBS! Detta är en preliminär bokning, vi kommer att kontakta dig för mer information om ditt valda datum!

  Det tillkommer en bokningsavgift vid bokning: 5000 kr för 2023 och 6000 kr för 2024

  Gilla oss på Facebook! Vi kommer dig tillbaka.
  Få exklusiva erbjudanden och andra supertrevliga trevligheter!