Hur stor lokal behöver ni?

Mer än 10 st nattklubbar i Stockholm har valt att exklusivt samarbeta endast med Skolfest.se

Bibloteket Live

Den som vill ta del av en storlagen festlokal med bra mat  i en unik miljö gör bäst i att besöka det k-märka, före detta biblioteket, i Medborgarhuset på Södermalm i Stockholm.

Fåfängan

Fåfängan är en utsiktsplats med restaurang och café som ligger på berget nära Danviken så långt österut man kan komma på Södermalm i Stockholm. Med sin trädinramning av tuktade lindar, som syns från långt håll, är det ett karaktäristiskt inslag i Stockholms stadslandskap.

Fou

Granne till Rose – hittar ni stjärnklubben Fou. Med en otroligt smakfull inredning i stil med fransk bistro, tillsammans med fantastiskt läge intill Berzelii Park är Fou den perfekta lokalen för den mindre klassen eller kompisarna som vill åt det allra extra.

Josefina

På Kungliga Djurgården bakom Nordiska museet finner ni den mycket välkända lokalen Josefina med sitt fantastiska läge och utsikt över Nybroviken samt Djurgårdskanalen. Josefina är mest känd för sina storslagna sommarfester men har inför säsong 2016 bestämt sig för att förlänga säsongen. Detta är den rätta lokalen för sällskap som inte vill vara inne mitt i city. Välkomna till Josefina!

Kajen

Beläget vid Stockholms vackra inlopp och början av skärgården är Kajen på väg att bli Stockholms nya mat-, nöje- och aktivitetsdestination. Kajen passar klassen som vill ha något annorlunda, där omgivning och utsikt högt upp på prioriteringslistan. På Kajen äter ni middag i en inglasad del mot vattnet och håller festen i nattklubben vägg i vägg. 

Kasai

Kasai är lokalen som tar klassen och era gäster österut, mot spännande Japan. Med stilfull asiatisk inredning skapar klassen lätt en stämning utöver det vanliga. Lokalen passar utmärkt för klassen som har önskemål om möjligheter att anordna en middag för många gäster, men inte behöver en lika stort fest.

Kristall

En av Stockholms större nattklubbar Kristall på Kungsgatan 56 är fördelat på 3 våningar. Här finns ett stort dansgolv som för tankarna till Ibiza samt en innegård med kapacitet för upp till 150 personer. Detta är den rätta lokalen för större sällskap där ni kan ha upp till 200 middagsgäster.

Rose

Stockholms trendigaste och exklusivaste nattklubb lockar både svenska och internationella kändisar. Rose ligger centralt beläget på Hamngatan vid Berzelii Park. Lokalen är utrustad med det senaste inom ljud. Rose har blivit känd för sin proffsiga personal och trevliga vakter.

Slakthuset

Slakthuset är en minst sagt originell lokal i industriella området kring Globen, perfekt för klassen som vill sticka ut. Lokalen osar underground och är mycket välplanerad och kan därför anpassas för likväl små som stora klasser.

YUC! LatAsian

Yuc Latasian är en modern fusion-krog mitt i centrala Stockholm, ett stenkast från Hötorgets tunnelbanestation. Lokalen är smakfullt inredd med tydliga influenser från Asien.

Intresseanmälan

    För att kunna boka behöver vi först få er intresseanmälan. Så fort ni har fyllt i era önskemål och kontaktuppgifter kontrollerar vi tillgängligheten och återkommer med besked.

    OBS! Detta är en preliminär bokning, vi kommer att kontakta dig för mer information om ditt valda datum!

    OBS! Detta är en preliminär bokning, vi kommer att kontakta dig för mer information om ditt valda datum!

    Gilla oss på Facebook! Vi kommer dig tillbaka.
    Få exklusiva erbjudanden och andra supertrevliga trevligheter!