• Slide
    Snicksnack
2023-09-26

YUC! LatAsian

Yuc Latasian är en modern fusion-krog mitt i centrala Stockholm, ett stenkast från Hötorgets tunnelbanestation. Lokalen är smakfullt inredd med tydliga influenser från Asien.

Bibloteket Live

Den som vill ta del av en riktigt nattklubb med bra mat  i en storslagen miljö gör bäst i att besöka det k-märka, före detta biblioteket, i Medborgarhuset på Södermalm i Stockholm.

Efter en omfattande renovering rymmer den historiska byggnaden nu en unik lokal perfekt anpassad för studentskivor!

2022-10-17

Kajen

Beläget vid Stockholms vackra inlopp och början av skärgården är Kajen på väg att bli Stockholms nya mat-, nöje- och aktivitetsdestination. Kajen passar klassen som vill ha något annorlunda, där omgivning och utsikt är högt upp på prioriteringslistan. På Kajen äter ni middag i en inglasad del mot vattnet och håller festen i nattklubben vägg i vägg.

2019-10-07

Fåfängan

Fåfängan är en utsiktsplats med restaurang och café som ligger på berget nära Danviken så långt österut man kan komma på Södermalm i Stockholm. Med sin trädinramning av tuktade lindar, som syns från långt håll, är det ett karaktäristiskt inslag i Stockholms stadslandskap.

2015-02-25

Rose

Stockholms trendigaste och exklusivaste nattklubb lockar både svenska och internationella kändisar. Rose ligger centralt beläget på Hamngatan vid Berzelii Park. Lokalen är utrustad med det senaste inom ljud & ljus.

Josefina

På Kungliga Djurgården bakom Nordiska museet finner ni den mycket välkända lokalen Josefina med sitt fantastiska läge och utsikt över Nybroviken samt Djurgårdskanalen. Josefina är mest känd för sina storslagna sommarfester men har inför säsong 2016 bestämt sig för att förlänga säsongen. Detta är den rätta lokalen för sällskap som inte vill vara inne mitt i city. Välkomna till Josefina!

Fou

Granne till Rose – hittar ni stjärnklubben Fou. Med en otroligt smakfull inredning i stil med fransk bistro, tillsammans med fantastiskt läge intill Berzelii Park är Fou den perfekta lokalen för den mindre klassen eller kompisarna som vill åt det allra extra.

Gilla oss på Facebook! Vi kommer dig tillbaka.
Få exklusiva erbjudanden och andra supertrevliga trevligheter!